Accu’s

Wij zijn een Renos X-one AccuXpert en dus specialist in de stroomvoorziening voor de auto. De moderne auto is uitgerust met allerhande elektronische apparatuur, welke beduidend extra stroom behoeven. Ook zijn er steeds nieuwe re technologieën, die een aparte accu vereisen. Denk hierbij aan de START-STOP systemen.

Renos X-one accu is bij uitstek dé energiebron die ervoor borg staat dat u zorgeloos in uw auto stapt. Met een ervaring van meer dan 50 jaar op de internationale markt, kan van Renos X-one gesteld worden dat het een bewezen merk is. Met de allernieuwste technologieën zijn ze continu gericht op de toekomst. Renos X-one accu:

  • 2 jaar garantie
  • hoge kwaliteit
  • scherpe prijs

Wij hebben als Renos X-one accuXpert een gedegen kennis van zaken van de totale start- en laadsystemen van auto’s. Wij beschikken over de juiste testapparatuur en expertise om de conditie van de accu, startmotor en dynamo en het totale start- en laadsysteem te testen cq. meten. De Renos X-one AccuXpert weet precies welke Renos X-one accu de noodzakelijke stroom levert voor üw auto. U kunt zorgeloos gebruik maken van alle voorzieningen van uw auto.

Wij geven als officieel erkende Renos X-one AccuXpert de automobilist zekerheid en vertrouwen en bovendien bent u voordeliger uit.